Galati, tabacheria David Dee

Dorino, este un italian get beget pasionat de pipe si trabucuri stabilit in Galati....Adinan este prietenul nostru pipar prin intermediul caruia am obtinut pozele magazinului, pipar veteran din Braila unde comunitatea piparilor este destul de restransa. Intre cei doi s-a legat o prietenie stransa din care Adinan marturiseste ca a avut foarte multe de invatat de la Dorino. Cei doi se viziteaza, iau masa impreuna si mai discuta despre pipe si trabucuri.



Italianul are un magazin in care vinde trabucuri, pipe, tutun de pipa, tigari aceesorii si obiecte din piele. Acesta poate fi vizitat toata saptamana inclusiv duminica pana la ora 14 adresa fiind urmatoarea:

David Dee - Strada Brailei,
Potcoava de aur (colt cu Romtelecom)Galati
Telefon: 0724.88.23.79


In magazin este expusa o gama impresionanta de produse, intrecand multe magazine de profil din Bucuresti si am putea adauga cu certitudine chiar si JPB.
Intre produsele "surpriza" se numara si colectia de toscane de care italianul este foarte mandru. Dupa parerea mea este singurul magazin din Romania in care pot fi achizitionate aceste produse.

In urma ultimei vizite la Dorino, Adinan a testat toscanele, care ce-i drept l-au cam pus "in fund" dupa cum marturiseste. La final m-am ales si eu cu doua trabucuri unul deluxe si unul clasic pe care abia astept sa le primesc prin curier.

In concluzie, daca aveti drum prin Galati, este obligatoriu sa vizitati magazinul David Dee....poate ca reprezentantul Peterson ar putea avea ceva de invatat din toate acestea....Domnule Dorino, sincere felicitari din partea Clubului de Pipa din Bucuresti !

Tanti Auguri Sg. Dorino!

Canzoni e fumo ed allegria,
ìo ti ringrazio sconosciuta compagnia,
non so nemmeno chi è stato a darmi un fior,
ma so che sento più caldo il mio cuor...


Articol de Bogdan Dr





















3 comentarii:

Anonim spunea...

Parca simt in nari mirosurile. Spre deosebire de JPB, este un magazin cu suflet.

Anonim spunea...

Un nou magazin profil tabac sa deschis in zona Agentia de Voiaj CFR ...(20 metri mai la vale) .. trabucuri , tutun pipa , pipe .... toate la pret de producator ...
Diferente foarte mari de preturi fata de tabacul italianului ...
Cu respect ... asta e economia de piata ...

Masli spunea...

in bucuresti unde avem niste magazine cu preturi acceptabile? let me know ca sunt incepatoare. multumesc.